Меню сайту |
|
|
Форма входу |
|
|
Категорії розділу |
|
|
Календар |
« Серпень 2012 » | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
|
|
Методичний портал |
|
|
|
Головна » 2012 » Серпень » 04
Лікарі радять українцям у спеку вживати здорові продукти та обмежити перебування на сонці. Головний дієтолог Міністерства охорони здоров’я України Олег Швець радить українцям їсти у спеку побільше фруктів і овочів, а також рибу і злаки. "Протягом літніх місяців, безумовно, треба вживати найбільш здорові продукти харчування – овочі, фрукти, продукти зі злаків, рибу”, – сказав Олег Швець на прес-конференції у вівторок у Києві, повідомляє Інтерфакс. За його словами, влітку під час спеки не варто вживати продукти з високим вмістом жирів, цукру, солі, а також м’ясо. А от питання вживання рідини у спеку – індивідуальне. Деякі радять вживати 2-2,5 літра рідини у день, проте це питання дискутується. На його думку, перш за все, потрібно вживати воду, чай і каву. "Вживання пива і будь-яких алкогольних напоїв повинно бути обмежене”, – додав Швець. У свою чергу головний дерматолог МОЗ України Олександр Літус зазначив, що
...
Читати далі »
|
|
|
|
Архів записів |
|
|
Наше опитування |
|
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|